ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Έμπειρες μαγείρισσες, συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής και γνωστοί chefs παρουσιάζουν, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της ΠΥΡΝΑΣ, δημιουργικές συνταγές, ιδανικές για φιλικές βραδιές και οικογενειακά τραπέζια.
Οι εγγραφές κλείνουν στις 6μμ της προπαραμονής κάθε μαθήματος προκειμένου να αγοραστούν τα υλικά. Ελάχιστος αριθμός 8 άτομα, μέγιστος 15.

ΠΕΜΠΤΗ

9 Φεβρουαρίου (Μ1)

Ώρα: 11.30-14.00

Θα ετοιμάσουμε πάστες (pastes), που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βάση για διάφορα απλά ινδικά πιάτα και για ιδιαίτερα αρωματικό σπιτικό φαγητό. Με...
ΠΕΜΠΤΗ

23 Φεβρουαρίου (Μ2)

Ώρα: 11.30-14.00

Ψαρονέφρι με πουρε κουνουπίδι και σαλάτα με σπαράγγι, κουνουπίδι, ντοματίνια, σουσάμι και σιρόπι λευκού βαλσαμικού. Ολόκληρο κουνουπίδι στο...
ΠΕΜΠΤΗ

9 Μαρτίου (Μ3)

Ώρα: 11.30-14.00

Terrine σολομού με αρακά και χτένια, σάλτσα σχοινόπρασου ή γιαουρτιού. Κουνέλι στιφάδο μαριναρισμένο με αρωματικά και μαγειρεμένο με κρεμμυδάκια και...
ΠΕΜΠΤΗ

23 Μαρτίου (Μ4)

Ώρα: 11.30-14.00

Σαλάτα φακή με παντζάρια και νεροκάρδαμο. Γιουβέτσι με χωριάτικες χυλοπίτες, θαλασσινά και πράσινες ελιές. Νηστίσιμος μπακλαβάς με αμύγδαλα και...
ΠΕΜΠΤΗ

6 Απριλίου (Μ5)

Ώρα: 11.30-14.00

Σπάλα αρνιού σιγοψημένη, μαλακές πατάτες σωτέ, πράσα, σπαράγγια και καρδιές αγκινάρας. Charlotte με φράουλες.    
ΠΕΜΠΤΗ

4 Μαϊου (Μ6)

Ώρα: 11.30-14.00

Παέγια με λαχανικά της εποχής (vegetarian). Ολόκληρος σολομός μαριναρισμένος με παντζάρι, σερβιρισμένος με πικάντικη σαλάτα από φινόκιο και...
ΠΕΜΠΤΗ

18 Μαϊου (Μ7)

Ώρα: 11.30-14.00

Τάρτα με ροδάκινα και marzipan. Bavaroise με βατόμουρα. Baked Alaska με παγωτό βανίλια και φράουλα.