ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Έμπειρες μαγείρισσες, συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής και γνωστοί chefs παρουσιάζουν, στην ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα της ΠΥΡΝΑΣ, δημιουργικές συνταγές, ιδανικές για φιλικές βραδιές και οικογενειακά τραπέζια.
Οι εγγραφές κλείνουν στις 6μμ της προπαραμονής κάθε μαθήματος προκειμένου να αγοραστούν τα υλικά. Ελάχιστος αριθμός 8 άτομα, μέγιστος 15.

ΠΕΜΠΤΗ

19 Oκτωβρίου (Μ1)
Ώρα:  11.30-14.00

Σαλάτα με ψητά λαχανικά, κινόα, πικάντικο dressing και φρέ- σκο τυρί τσαλαφούτι. Λαβράκι ψητό με ξεροψημένη κρούστα μυρωδικών.  
ΠΕΜΠΤΗ

2 Νοεμβρίου (Μ2)
Ώρα:  11.30-14.00

Μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο με διάφορα λαχανικά, γκρατιναρισμένα με τυρί. Πίτα με ζύμη feuilletée γεμισμένη με κοτόπουλο, πατάτες σωτέ και αρωματικά...
ΠΕΜΠΤΗ

30 Νοεμβρίου (Μ4)
Ώρα:  11.30-14.00

Ριζότο με κρέμα κολοκύθας και ροδισμένα καρύδια. Carbonade Flamande: μοσχαράκι σιγομαγειρεμένο με μπύρα και μέλι, μικρές πατάτες σωτέ.
ΠΕΜΠΤΗ

7 Δεκεμβρίου (Μ5)
Ώρα:  11.30-14.00

Green curry chicken. Stir fried rice. Eggplant Miso. Shrimp tempura. Creme brulee passion/mango.
Ο Παύλος είναι executive chef γνωστών εστιατορίων όπως Σπονδή, Βεζενές, Αndronikos-Σαντορίνη, Mr. Pug-Μύκονος.
ΠΕΜΠΤΗ

14 Δεκεμβρίου (Μ6)
Ώρα:  11.30-14.00

Ravioli γεμισμένα με ανθότυρο και πεκορίνο, σάλτσα από διάφορα μανιτάρια, porcini και τρούφα. Χοιρινό Loin (μπριζόλα) στη γάστρα με καραμελωμένη...