ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ

Σας περιμένουμε στο φθινοπωρινό παζάρι της Πύρνας, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου! Θα βρείτε, σε πολύ καλές τιμές, ρούχα, τσάντες, παπούτσια, αξεσουάρ, – τα περισσότερα επώνυμων σχεδιαστών και vintage- κοσμήματα, είδη σπιτιού, σερβίτσια, πίνακες, αντίκες, βιβλία, παιδικά ρούχα και παιχνίδια και άλλες προσφορές. 
Κι ακόμα, γεύμα στον κήπο με σπιτικό φαγητό, σαλάτες, πίτες, λαδερά, μαγειρευτά, καφενείο με αλμυρά και γλυκά snacks ποτά και αναψυκτικά καθώς και take away φαγητά, γλυκά, σπιτικές μαρμελάδες κ.ά. 

Θέλετε να προσφέρετε; Παραλαμβάνουμε καθημερινά 10πμ-4μμ., είδη (καθαρά, άρτια και σε πολύ καλή κατάσταση), που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες. Για βαριά αντικείμενα προτιμούμε η παράδοση να γίνεται Τρίτη και Πέμπτη. 

-Ρούχα: γυναικεία, επώνυμα, vintage ή ρούχα καλής ποιότητας σε εξαιρετική κατάσταση. 
-Αξεσουάρ: τσάντες, κοσμήματα, μαντήλια, ζώνες, επώνυμα υποδήματα, καπέλα
-Βιβλία: μόνο λογοτεχνία, λευκώματα ή σπάνιες εκδόσεις ελληνικά ή αγγλικά.
-Είδη σπιτιού: σερβίτσια, γυαλικά, λάμπες, μικρά χαλιά, πίνακες, μικρά έπιπλα, ασημικά, κεντήματα, τραπεζομάντηλα, κουρτίνες κ.ά. 
-Αντίκες: παλαιά αντικείμενα αξίας, είδη παλαιοπωλείου
-Παιδικά: παιδικά ρούχα, παιχνίδια, καρότσια, μικρά έπιπλα, παιδικά βιβλία, όλα σε εξαιρετική κατάσταση.
-Σπιτικό φαγητό: μαγειρευτά φαγητά, σαλάτες, όσπρια, γλυκά, μαρμελάδες, αναψυκτικά, ποτά, είτε για “take away” είτε για τον μεσημεριανό μπουφέ μας (ενημερώστε μας στο inbox για το σπιτικό φαγητό που θα προσφέρετε στις 1/10).

Θα μας βοηθήσετε πολύ αν σε κάθε σακούλα γράψετε το όνομα και το τηλέφωνό σας και το τμήμα για το οποίο αυτή προορίζεται. Αν υπάρχει κάποιο αντικείμενο που θα πρέπει να γνωρίζουμε την αξία του ή να το προσέξουμε ιδιαίτερα, παρακαλούμε σημειώστε το στο σχετικό έντυπο που θα συμπληρώσετε την ώρα της παράδοσης, υπάρχει τυπωμένο στην είσοδο της ΠΥΡΝΑΣ. Ανώνυμα δέματα δεν παραλαμβάνουμε. 

Ελάτε οικογενειακώς στην ολοήμερη γιορτή μας! Τα έσοδα στηρίζουν τις κοινωνικές δράσεις της Πύρνας. Αυτό το μήνα δημιουργούμε ένα νηπιαγωγείο με τρία τμήματα στο Κέντρο Προσφύγων Κουτσόχερου Λάρισας, ενώ τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® (www.vivliaserodes.gr) ξεκινούν για έκτη χρονιά τα ταξίδια τους ανά την Ελλάδα. Φέτος 200 σάκοι με 5000 βιβλία θα φθάσουν σε περίπου 1000 δημόσια δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία, μεταξύ αυτών και στα Ανοιχτά Σχολεία καθώς και τα σχολεία που φιλοξενούν προσφυγόπαιδα.

ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ