ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο "Στην Κουζίνα της Πύρνας" στην ειδική τιμή των 34€, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα bit.ly/ΠΥΡΝΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΒΙΒΛΙΟΥ.
Θα το παραλάβετε στη διεύθυνση που θα μας αναγράψετε στη φόρμα (δωρεάν αποστολή εντός Αττικής). 

Λίγα λόγια για την "Κουζίνα της Πύρνας" και την ιστορία πίσω από το βιβλίο:

Τα τελευταία 20 χρόνια, στην Κουζίνα της Πύρνας, έμπειροι και  ανερχόμενοι chef, φίλες μαγείρισσες με ταλέντο και φαντασία, μοιράστηκαν την τέχνη και την αγάπη τους για την καλή κουζίνα, μέσα από τα μαθήματα μαγειρικής. Την εξαιρετική αυτή εμπειρία θέλησε η ΠΥΡΝΑ να μεταφέρει σε ένα καλαίσθητο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου. Οι 176 σελίδες του περιλαμβάνουν 72  επιλεγμένες συνταγές, ταξινομημένες σε πρώτα και κύρια πιάτα, σε χορτοφαγικά, ψαρικά,  σούπες, σαλάτες και λαχταριστά γλυκά. Συνδυάζονται ελεύθερα,ανάλογα με την εποχή, τις διατροφικές συνήθειες, τη διάθεση και την φαντασία του καθενός, σε μπουφέ, σε καθιστό τραπέζι, σε γιορτές.

Στην Κουζίνα της Πύρνας μαγείρεψαν και προσέφεραν συνταγές: οι chef Ανδρέα Λαγός, Μυρσίνη Λαμπράκη,  Nικόλας Μπαρτσόκας, Ντίνα Νικολάου, Κατερίνα Ρεμούνδου, Εύη Παπαδοπούλου, Στέλιος Παρλιάρος, Χριστόφορος Πέσκιας, Kωνσταντίνα Φάκλαρη, Jean Marie Hoffmann, Dominique Perrot  και οι φίλες της Πύρνας Βαλή Μανουηλίδη, Ρενέ Βαρουτσή, Ελένη Δοξιάδη, Luciana Λογαρά, Μαρία Κανέτη, Μαίρη Κίκιζα, Χριστίνα Κοσμοπούλου. Οι φωτογραφίες είναι της www.louisanikolaidou.com και ο δημιουργικός σχεδιασμός της We Design (www.wedesign.gr). 

Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο βιβλίο ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ, στο youtube πατώντας ΕΔΩ. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του βιβλίου στο facebook.

Το βιβλίο διατίθεται από την ΠΥΡΝΑ (Κοκκιναρά 43 Κηφισιά, info@pyrna.gr, τηλ 2106230913) και από τα βιβλιοπωλεία, στην λιανική τιμή των 42€.