ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ OPEN DAY ΣΤΗΝ ΠΥΡΝΑ…

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ OPEN DAY ΣΤΗΝ ΠΥΡΝΑ…
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ελάτε την Κυριακή 14 Απριλίου στην ανοιξιάτικη γιορτή μας, να ανταλλάξουμε ευχές σε μια φιλική ατμόσφαιρα, να δοκιμάσουμε σπιτικές γεύσεις, να διαλέξουμε καλαίσθητα δώρα και να στηρίξουμε τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας.

Θα βρείτε δημιουργίες Ελλήνων designers, τσάντες, κοσμήματα, μαντήλια, πασχαλινά δώρα και λαμπάδες. Στο ΠΥΡΝΑ deli, που φιλοξενεί  εξαιρετικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών απ’ όλη την Ελλάδα, θα δοκιμάσετε  ξηροτήγανα από την Κρήτη, μέλι και κάπαρη από την Τζιά, πέστροφες από τον Ταϋγετο!

Κι ακόμα, οι εθελόντριες μαγείρισσες της Πύρνας ετοιμάζουν σπιτικές αλμυρές και γλυκιές γεύσεις, σαρακοστιανά, πασχαλινά τσουρέκια και κουλούρια, μαρμελάδες, αληθινό ζυμωτό ψωμί! 

Για παιδιά και βαφτιστήρια, σοκολατένια αυγά-σπιτάκια, λαμπάδες, πασχαλινά μπισκότα, επιλεγμένα παιδικά βιβλία. Και στις 12.00,  (καιρού επιτρέποντος) εργαστήρι ανοιξιάτικης κηπουρικής (για παιδιά +5 ετών, με συμμετοχή 5€ και κράτηση θέσης στο http://bit.ly/opendaykids)

Όσοι λείψετε στις 14 Απριλίου μπορείτε να διαλέξετε από τώρα  τη λαμπάδα σας και  να φτιάξετε το γιορτινό καλάθι σας με δώρα από το deli!

Για περισσότερα νέα και φωτογραφίες επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης στο facebook https://www.facebook.com/events/2195419217203424/

Τα έσοδα από τις πωλήσεις στηρίζουν τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας και συγκεκριμένα το έκτο νηπιαγωγείο που δημιουργεί η ΠΥΡΝΑ σε Κέντρο Προσφύγων, στην Ελευσίνα αυτή τη φορά.

Η δράση θα γίνει την Μεγάλη Δευτέρα,με την συμμετοχή μαθητών-εθελοντών από αθηναϊκά σχολεία.

 

info:

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

10.30-17.30

Κοκκιναρά 43, Κηφισιά

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 2106230913