ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ; Δίγλωσσο εργαστήρι μαγειρικής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

14, 21 Φεβρουαρίου
6, 13, 20, 27 Μαρτίου
Ώρα: 17.30-18.45 (ΠΠ1)
Ενότητα 6 συναντήσεων
Για παιδιά 4-7 ετών

Τιμή: 117€/6 εργαστήρια, 23€/1 εργαστήρι, με έγκαιρη εγγραφή

Δυνατότητα εξόφλησης και σε 3 δόσεις, με κάρτα. Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Εισηγητής:Με τις lactus//pactus Θεοδώρα Βαφειαδάκη & Μαρία Βουγιουκλάκη
ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ; Δίγλωσσο εργαστήρι μαγειρικής
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δίγλωσσο, βιωματικό εργαστήρι μέσα στο οποίο τα παιδιά εκφράζονται, συνεργάζονται, απελευθερώνουν τη φαντασία τους, παίζουν και μαγειρεύουν, εξασκώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα. Αναπτύσσουν δεξιότητες επικοινωνίας και έκφρασης, πειραματίζονται με υλικά, δοκιμάζουν νέες υγιεινές γεύσεις, λερώνονται, διασκεδάζουν και παίρνουν μαζί τους τη λαχταριστή λιχουδιά που μαγείρεψαν!

Λίγα λόγια για τις lactus//pactus https://lactuspactus.com/:

Οι lactus//pactus έπαιζαν για χρόνια με παιδιά σε μουσεία, σχολεία και θέατρα του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης. Αποφάσισαν να ενώσουν τις μαγικές τους δυνάμεις ύστερα από ένα σεμινάριο ενηλίκων που έπαιξαν μαζί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Από τότε δημιουργούν εργαστήρια που στόχο έχουν να χαρίζουν μεγάλα χαμόγελα σε μικρά παιδιά. Σήμερα συναντιούνται καθημερινά στην τάξη.
 

Λίγα λόγια για την Θεοδώρα & την Μαρία:

Η Θεοδώρα τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε στο Λονδίνο στο Central Saint Martins College of Art & πήρε το master της στην Νέα Υόρκη από το Pratt Institute School of Art. Δούλεψε στο Whitney Museum, το MoMA και το Guggenheim Museum στα εκπαιδευτικά προγράμματα και σε ιδιωτικο σχολείο στο Upper East Side του Μανχάταν. Μετά από χρόνια, ζει και εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο στην όμορφη Αθήνα με άπειρο ήλιο, δημιουργικότητα και αγάπη για τις Κυκλάδες.

Η Μαρία ανακάλυψε από νωρίς την αγάπη της για το παιχνίδι. Αφού έπαιξε πολλά παιχνίδια με πολλά παιδιά αποφάσισε να σπουδάσει στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζοντας την εξερεύνηση γύρω από το παιχνίδι βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Εφαρμοσμένο Θέατρο του Goldsmiths College του University of London.Έχει παίξει με μεγάλα και μικρά παιδιά σε μεγάλα και μικρά σχολεία και θέατρα σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα και μοιράζεται την αγάπη της για το παιχνίδι με την Θεοδώρα.

 

Η ΠΥΡΝΑ θα παραμείνει κλειστή έως την έκδοση κυβερνητικής απόφασης για άρση των σχετικών μέτρων αλλά συνεχίζει να είναι μαζί σας...από το σπίτι, με επιλεγμένες ομιλίες και εργαστήρια που προσφέρονται online μέσω εφαρμογών τηλεδιάσκεψης.
Πληροφορίες στο info@pyrna.gr.

Καλή Άνοιξη με υπομονή και αισιοδοξία!