ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ OPEN DAY ΣΤΗΝ ΠΥΡΝΑ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ OPEN DAY ΣΤΗΝ ΠΥΡΝΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σας περιμένουμε στο πασχαλινό open day της Πύρνας το Σάββατο 27 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ., για ευχές και πασχαλινές αγορές. Λαμπάδες, τσουρέκια, πρωτότυπα δώρα και κοσμήματα, σπιτικές γεύσεις. Όλα γιορτινά, χειροποίητα, καλαίσθητα!
Θα είναι μαζί μας οι δημιουργοί: Ιωάννα Κουλάκη-Tassels and more, Ελένη Αθανασάκη-Noel by E., Γιώτα Παυλάκη-Fylakto, Αλεξάνδρα Σοφιανοπουλου-Colourbox Creations, Δέσποινα Λιανού-φουλάρια, τσάντες, αξεσουάρ, Uglybell-γυαλιά, Belles Fleurs-φυτά, λουλούδια & πρωτομαγιάτικα στεφάνια.
Ακόμα θα βρείτε χαλβά Παπαγιαννόπουλου από τον Βόλο, σπιτικές μαρμελάδες, το αγαπημένο σας τσουρέκι της Ρίτας, κουλουράκια της Ρίτας και της Δώρας, καθώς και πολλές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες.
Και μια έκπληξη! Σε μια πράξη αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, οι φίλες μας από την Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα θα μας προσφέρουν ένα δίωρο εργαστήρι πασχαλινών αυγών (11.00-13.00). Παράλληλα θα ετοιμάσουν για το Πασχαλινό Οpen Day γεύσεις της πατρίδας τους, όπως πιροσκί, βαρένικα με ανθότυρο και τηγανίτες πατάτας. 
Θα χαρούμε να σας δούμε στη γιορτή μας!

Είσοδος Ελεύθερη
Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, Τηλ. 2106230913, info@pyrna.gr 

Περισσότερα για το έργο της Πύρνας στο https://www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis,
https://www.pyrna.gr/vivlia-se-rodes