Τρόπος συμμετοχής

 

Oι συναντήσεις της Πύρνας γίνονται στην οδό Κοκκιναρά 43, Κηφισιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι. Τα μέλη καταβάλλουν ετήσια συνδρομή (Οκτώβριος - Σεπτέμβριος) 50€/άτομο, 90€ ανά ζεύγος.
Οι εγγραφές για το τετράμηνο Οκτωβρίου 2019 - Ιανουαρίου 2020 αρχίζουν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Προνόμια μελών:

- Ειδική τιμή ανά ομιλία
Ειδική τιμή για τα τακτικά μέλη: ελεύθερη συμμετοχή στις ΟΜΙΛΙΕΣ και ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ του προγράμματος (έως τρία, εκτός του παιδικού, του ΕΡ10 και με 50% έκπττωση στο ΕΡ8), με έγκαιρη κράτηση και με τιμή 440€ (με πιστωτική κάρτα σε 4 δόσεις των 110€) για το τετράμηνο Οκτωβρίου 2019-Ιανουαρίου 2020 (ενδεικτικά για 2 ομιλίες + 2 εργαστήρια εξοικονομείτε 650€)
Αποκλειστικότητα σε ταξίδια, ξεναγήσεις και στα περισσότερα εργαστήρια
Δυνατότητα πρόσκλησης φίλης/φίλου σε ξενάγηση
Δυνατότητα εγγραφής σε μια ομιλία από ενότητα, προς 22€ (ισχύει και για φίλους προς 25€)
Δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης σε ομιλία (λήγει 30 λεπτά πριν την έναρξη)
Υπενθύμιση των εκδηλώσεων με email ή με γραπτό μήνυμα στο κινητό
Δυνατότητα έως 3 δόσεων με πιστωτική κάρτα.

Για να γίνετε μέλος της Πύρνας συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση.

Ομιλίες-εργαστήρια-εκδηλώσεις:

- Η πρώτη συνάντηση κάθε ενότητας είναι δοκιμαστική και χρεώνεται μόνο αν ακολουθήσει εγγραφή στην ενότητα.
- Ο μέγιστος και ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων διαφέρουν ανάλογα με την εκδήλωση.
- Οι εγγραφές ολοκληρώνονται μόλις ο μέγιστος αριθμός συμπληρωθεί, ενώ τα εργαστήρια πραγματοποιούνται για ελάχιστο αριθμό 8 ατόμων.
Όπου στην τιμή αναγράφεται «κουμπαράς κοινωφελών δράσεων», η συμμετοχή προϋποθέτει συνεισφορά από 10€ στον κουμπαρά που στηρίζει τις κοινωφελείς δράσεις της Πύρνας (www.pyrna.gr/koinofeleis-draseis).
Για μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικούς και για τις σταθερές εθελόντριες της Πύρνας, δωρεάν συμμετοχή στις ομιλίες (έως 4 άτομα/ομιλία).

Ταξίδια:

- Εγγραφή γίνεται με τη συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, ενυπόγραφη αποδοχή των όρων συμμετοχής και κατάθεση προκαταβολής.
Την ημέρα έναρξης των εγγραφών, εγγραφή γίνεται μόνο αυτοπροσώπως στη γραμματεία, αλλά από την επόμενη ημέρα, εφόσον υπάρχουν θέσεις, εγγραφές γίνονται και μέσω email και ολοκληρώνονται μόνο με κατάθεση της προκαταβολής στην τράπεζα.

Το πρόγραμμα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στα μέλη και σε όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, και ενημερώνεται συνεχώς στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr και στο facebook.
Σε έντυπη μορφή διατίθεται στον χώρο της ΠΥΡΝΑΣ. Για επιπλέον πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της Πύρνας, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά 145 63, καθημερινές εκτός Τετάρτης απόγευμα, 10.00-14.00 και 17.00-19.00, τηλ. 210 62 30 913, email: pyrnanet@otenet.gr, www.pyrna.gr

Aρ. Λογαριασμού ΠΥΡΝΑΣ: Αlpha Bank IBAN GR2501401530153002320001050