Τρόπος συμμετοχής

Oι συναντήσεις της Πύρνας γίνονται στην οδό Κοκκιναρά 43, Κηφισιά. Και αυτό  το τετράμηνο, λόγω Covid-19, οι συναντήσεις θα γίνουν διαδικτυακά, πλην του εργαστηρίου  ζωγραφικής και της ενότητας λογοτεχνίας τον Μάιο, εκτός αν οι συμμετέχοντες στην πορεία αποφασίσουν διαφορετικά. Οι σύνδεσμοι στις φόρμες εγγραφής για τις online εκδηλώσεις αναγράφονται στο πρόγραμμα δίπλα σε κάθε εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε ως μέλη είτε ως φίλοι. Τα μέλη καταβάλλουν ετήσια συνδρομή (Οκτώβριος - Σεπτέμβριος) 50€/ άτομο, 90€ ανά ζεύγος.

 

Τα μέλη, για το τετράμηνο Φεβρουαρίου - Ιουνίου 2022, έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της ειδικής τιμής «πακέτου» των 395€ (με πιστωτική κάρτα σε 4 δόσεις), με το οποίο δικαιούνται ελεύθερη συμμετοχή σε όλες τις ΟΜΙΛΙΕΣ και στα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ που αναγράφονται στο παρόν πρόγραμμα.

Όσοι ενδιαφέρονται για την προσφορά, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/ΠΥΡΝΑΠΑΚΕΤΟΑ22

 

Σε όλες τις δια ζώσης εκδηλώσεις τηρούνται οι κανονισμοί του ΕΟΔΥ και είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Στις online ομιλίες προσφέρεται δωρεάν πρόσβαση σε 10 φοιτητές/τριες.

Για να εγγραφείτε στις online εκδηλώσεις θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα της κάθε εκδήλωσης. 

Για να γίνετε μέλος της Πύρνας συμπληρώστε εδώ τη σχετική αίτηση.

Μπορείτε να πληρώσετε είτε με κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΥΡΝΑΣ Αlpha Bank IBAN GR2501401530153002320001050, είτε με κάρτα τηλεφωνικά, είτε στην ΠΥΡΝΑ αυτοπροσώπως κατά τις παρακάτω ημέρες και ώρες με ραντεβού, τηλ.  2106230913

Το πρόγραμμα αποστέλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στα μέλη και σε όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον, και ενημερώνεται συνεχώς στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr και στο facebook, ενώ κάθε εβδομάδα αποστέλλεται επικαιροποιημένο newsletter. Για επιπλέον πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της Πύρνας, Κοκκιναρά 43, Κηφισιά 145 63, τηλ. 210 62 30 913, e-mail: info@pyrna.gr

 

 

 

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, CLICK ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ