ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ

6 Μαρτίου

Ώρα: 11.00-13.30 (ΕΡ4)

Τιμή: 45€

Κράτηση θέσης γίνεται μόνο με εγγραφή στη σχετική ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής. Δήλωση συμμετοχής στο https://bit.ly/COOKINGMAR2024. Αν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε ζητήστε αναλυτικές πληροφορίες στο τηλ. 2106230913, εσωτ. 1.

 

Εισηγητής:Ρενέ Βαρουτσή
MENU

Η Ρενέ Βαρουτσή θα μας παρουσιάσει το νέο menu που σχεδίασε για ένα δείπνο με λίγους φίλους. Στο τέλος του μαθήματος, όπως πάντα, δοκιμή των γεύσεων και συζήτηση με ένα ποτήρι κρασί! Το menu 

περιλαμβάνει ravioli με ανθότυρο και σπαράγγια,
φιλέτο ψαριού στο χαρτί με καρότα, φινόκιο και σάλτσα πορτοκάλι και τάρτα με κρέμα σιμιγδαλιού και φράουλες.