ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα τελευταία 20 χρόνια, στην Κουζίνα της Πύρνας, έμπειροι και  ανερχόμενοι chef, φίλες μαγείρισσες με ταλέντο και φαντασία, μοιράστηκαν την τέχνη και την αγάπη τους για την καλή κουζίνα, μέσα από τα μαθήματα μαγειρικής. Την εξαιρετική αυτή εμπειρία θέλησε η ΠΥΡΝΑ να μεταφέρει σε ένα καλαίσθητο βιβλίο που κυκλοφόρησε στις 9 Δεκεμβρίου. Οι 176 σελίδες του περιλαμβάνουν 72  επιλεγμένες συνταγές, ταξινομημένες σε μένα σε πρώτα και κύρια πιάτα, σε χορτοφαγικά, ψαρικά,  σούπες, σαλάτες και λαχταριστά γλυκά. Συνδυάζονται ελεύθερα,ανάλογα με την εποχή, τις διατροφικές συνήθειες, τη διάθεση και την φαντασία του καθενός, σε μπουφέ, σε καθιστό τραπέζι, σε γιορτές.

Στην Κουζίνα της Πύρνας μαγείρεψαν και προσέφεραν συνταγές: οι chef Ανδρέα Λαγός, Μυρσίνη Λαμπράκη,  Nικόλας Μπαρτσόκας, Ντίνα Νικολάου, Κατερίνα Ρεμούνδου, Εύη Παπαδοπούλου, Στέλιος Παρλιάρος, Χριστόφορος Πέσκιας, Kωνσταντίνα Φάκλαρη, Jean Marie Hoffmann, Dominique Perrot  και οι φίλες της Πύρνας Βαλή Μανουηλίδη, Ρενέ Βαρουτσή, Ελένη Δοξιάδη, Luciana Λογαρά, Μαρία Κανέτη, Μαίρη Κίκιζα, Χριστίνα Κοσμοπούλου. Οι φωτογραφίες είναι της www.louisanikolaidou.com και ο δημιουργικός σχεδιασμός της We Design (www.wedesign.gr). 

Μπορείτε να ρίξετε μια πρώτη ματιά στο βιβλίο ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΥΡΝΑΣ, στο youtube πατώντας ΕΔΩ.
Το βιβλίο διατίθεται από την Πύρνα (Κοκκιναρά 43 Κηφισιά, info@pyrna.gr, τηλ 2106230913) και από τα βιβλιοπωλεία, μόλις ανοίξουν, στην λιανική τιμή των 42€. Κατά την περίοδο των γιορτών η ΠΥΡΝΑ το προσφέρει προς 38€.
Παραγγελίες με συμπλήρωση της φόρμας bit.ly/ΠΥΡΝΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΒΙΒΛΙΟΥ

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του βιβλίου στο facebook.

Asics footwear | efootwear.eu • Shoes for: men, women and kids • Hanbags and accessories , Giftofvision